Contactgegevens en advertenties

Vragen of opmerkingen over mijn recepten?
Voor alle vragen over de recepten, de producten die ik gebruik en andere gerelateerde vragen kun je een opmerking achter laten onder het recept. Ik krijg hiervan direct een melding en zal zo snel mogelijk reageren op jouw vraag of opmerking.

Advertenties, reviews en opdrachten?
Aan diverse adverteermogelijkheden ben ik bereid mee te werken, mits de advertentie past binnen mijn blog. Denk hier bijvoorbeeld aan een review van een product, winacties of het maken van reclame voor een bepaald product. Het product kan naast mijn blog ook worden gepromoot via social media, zoals Facebook. Als u een product wil laten reviewen door mij kan dat ook. Uiteraard beoordeel ik het product naar eerlijkheid.
Ik maak ook gerechten op maat. Dit is wel tegen betaling. Dus als u graag een recept/menu wilt die naar uw wensen is gemaakt (denk bijvoorbeeld aan allergieën, een menu voor een etentje of andere persoonlijke verzoeken), kunt u contact met mij opnemen.
Verzoeken voor advertenties, reviews of opdrachten kunt u indienen door te mailen naar: kokenmetcecile@gmail.com

Ideeën uitwisselen?
Ik vind het natuurlijk heel erg leuk om met andere foodbloggers ideeën uit te kunnen wisselen, samen te werken of gezamenlijk initiatieven te ondernemen. Dus als je een leuk initiatief hebt of als je een keer recepten wilt uitwisselen kun je contact met mij opnemen via: kokenmetcecile@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s