Geen categorie·Hoofdgerechten

Gevulde portobello’s met geitenkaas en spinazie

Een nieuw recept! Het heeft even geduurd; een aantal jaren zijn voorbij, inmiddels werk ik alweer 4 jaar en is mijn foodblog op een lager pitje komen te staan. Het is lastig om een fulltime baan te combineren met het bijhouden van een website. Maar nu we deze tijd zo vaak thuiswerken, begon het toch weer te kriebelen mijn recepten op mijn website te plaatsen. Zie dit als een nieuwe start! Vanwege de drukte van mijn werk kan ik niet elke dag een recept plaatsen, maar probeer hier wel wekelijks een nieuw recept voor jullie te plaatsen.

Dus, portobello’s. Een goede vervanger voor als je even geen trekt hebt in koolhydraten! Dit recept bestaat uit slechts 5 ingrediënten: easy peasy! Erg lekker en binnen 30 minuutjes klaar. Probeer het zelf:

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 4 portobello’s
  • 1 sjalotje
  • 400 gram verse spinazie
  • 200 gram verse geitenkaas (Ja echt zoveel! Yum!)
  • Beetje olie, peper en zout

Hoe maak je het?

  • Verwarm de oven op 200 graden
  • Haal de steeltjes van de champignons en haal met een theelepeltje de sporen van de portobello’s er uit
  • Snij een sjalotje fijn en bak deze samen met de spinazie in een koekenpan tot de spinazie is geslonken. Voeg op het laatst een beetje peper en zout toe
  • Verbrokkel een beetje geitenkaas op de portobello’s, schep vervolgens de spinazie erop en verkruimel vervolgens weer geitenkaas bovenop de portobello’s
  • Plaats de portobello’s in een ovenschaal en bak deze in 20 minuten gaar

Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s