Tussendoortjes

Bananenkoekjes (foodblogswap!)

10836310_869548143076950_1952587847_n

Mengelmix heeft voor ‘Koken met Cecile’ heerlijke bananenkoekjes gemaakt! En wat zien ze er heerlijk uit zeg! 🙂 Simpel, gezond en met weinig ingrediënten, daar houd ik van! De koekjes zijn glutenvrij, paleo en vegetarisch.

Wat heb je nodig?

  • 1 banaan
  • 60 gram gemalen kokos
  • een grote hand gemengde noten
  • 1 eitje

Hoe maak je het?

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  • Doe de geschilde banaan samen met de kokos, en noten in de blender.
  • Mix het goed door totdat het 1 geheel vormt en de nootjes klein zijn.
  • Pak een pakplaat en leg er een vel bakpapier op.
  • Leg het ‘deeg’ op het bakpapier en druk uit tot ongeveer 8mm-1cm.
  • Pak een glas en maak vormpjes die je koekjes vormen. Pak het overgebleven ‘deeg’ en druk het opnieuw plat en ga door tot er niks overblijft.
  • Kluts het ei met een vork en verdeel het oven de bovenkant van de koekjes.
  • De koekjes mogen nu in de oven voor ongeveer 20 minuten totdat ze goudbruin zijn.
  • Eetsmakelijk!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s